Digitální technologie + P2P = ? - Podávka, Martin
Pohľad klientov na poisťovníctvo, ktoré je často plné nepochopenia a nedôvery. Peer 2 Peer systém (P2P, sharing economy). Digitalizácia a služby P2P znamenajú skutočnú zmenu. (R)Evolučná zmena v poistení je spojená so správaním zákazníkov a ich vnímaním poistenia, avšak nie iba pomocou digitálnych technológií.