Digitalizace hýbe světem - Kunertová, Tereza
Problematika digitalizácie sa stala jednou z kľúčových priorít vyvíjajúceho sa poistného trhu a pokroku vo svete. Prínosy digitalizácie finančných služieb a ochrana poistených klientov – kybernetická bezpečnosť.