Education from the Perspective of the Europe 2020 Strategy: The Case of Southern Countries of the European Union - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Vzdelávanie, ako jedna zo súčastí stratégie Europe 2020. Miera skorého odchodu zo škôl - nedokončené vzdelanie. Populácia s terciálnym stupňom vzdelania v južanských krajinách EÚ.