Letecké přepravy zažívají odliv na moře - Kolář, Vojtěch
Malý dopyt po leteckej preprave tovarov. Produkty, ktoré sa prepravujú najmä leteckou prepravou. Preprava tovarov v nákladovom priestore osobných lietadiel alebo nákladnými lietadlami. Kombinácia kamiónovej prepravy s leteckou. Znižovanie cien. Index priemernej ceny leteckej prepravy.