Evropská federace pojišťovacích zprostředkovatelů se představuje - Indruchová, Zdeňka
Fungovanie Európskej federácie poisťovacích sprostredkovateľov (BIPAR), ktorá bola založená v Paríži v roku 1937 a od roku 1989 má sídlo v Bruseli, kvôli jednoduchšiemu kontaktu s inštitúciami EÚ. BIPAR v súčasnosti združuje 52 národných asociácií z 30 krajín a reprezentuje záujmy poisťovacích maklérov, agentov a finančných sprostredkovateľov v Európe.