Big data zatraktivňují sport i logistiku - Kotora, Bohumír
Význam spojenia big data, vrcholového športu a logistiky. Špeciálne kamióny sa menia na mobilné dátové centrá. Partnerstvo juhoafrickej spoločnosti Dimension Data s Tour de France. Distribuovaný computing. Digitálne technológie novej generácie. Big data vo Formule 1.