Zmeny v novom zákone o štatutárnom audite - Vršková, Jana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Zmeny, úpravy a doplnenia v zákone č. 423/2015 Z. z. o štatutárnom audite a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. oproti zákonu č. 540/2007 Z. z. o audite, audítoroch a dohľade nad výkonom auditu a o zmene a doplnení zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. Ilustračné príklady.