Cyklistický kolotoč jde do detailu, i v logistice - Kotora, Bohumír
Dôležitá úloha logistiky v cyklistických pretekoch. Ako to prebieha v praxi. Belgická cyklistická stajňa Etixx - Quick-Step. Zázemie českej cyklistiky. Tímové myslenie. Vplyv peňazí na cyklistický šport - britská stajňa Sky.