Pro a proti bankovní unii z pohledu členských států - Sobková, Martina
Skúsenosti členských štátov EÚ s fungovaním bankovej únie. Výhody a slabé stránky členstva v bankovej únii. Jednotný mechanizmus dohľadu a jednotný mechanizmus riešenia kríz bánk. Spoločný systém poistenia vkladov.