Intermodální doprava může řešit nedostatek řidičů - Boháč, Martin
Podiel cestnej nákladnej dopravy a železničnej dopravy na preprave tovarov v ČR. Nedostatok vodičov nákladných automobilov. Intermodálna doprava ako riešenie. Úskalia intermodálnej prepravy. Perspektívny segment prepravy.