Obalu roku vévodila přepravní řešení - Novotný, Radek
Na súťaži Obal roku, ktorú usporiadal Obalový inštitút Syba, získalo ocenenie 35 riešení. Výber tých najzaujímavejších obalov z pohľadu logistiky: obal pre karosérie, stohovací sklopný box, duálny obal autobusových sedadiel "Tetris", prepravný obal na obrazy a ďalšie.