Přichází PRIIPs s "energetickými štítky" pro investiční produkty - Veselý, Karel
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 1286/2014 o zverejnení kľúčových informácií týkajúcich sa štrukturovaných retailových investičných produktov a poistných produktov s investičnou zložkou (s upravenou skratkou PRIIPs). Hlavné ukazovatele európskeho nariadenia PRIIPs pre všetky produkty životného poistenia s investičnou zložkou, ktoré sú poisťovne povinné zverejňovať od roku 2017. Dopady regulácie na poistný trh.