Automatizovaný marketing: hromadná cesta k individualizované komunikaci s B2B zákazníkem - Řiháček, Aleš
Automatizovaný marketing spája do jedného celku systémy CRM, pokročilé nástroje pre online komunikáciu, identifikáciu konkrétnych používateľov a ich neobmedzenú segmentáciu. Vďaka tomu dokáže presne analyzovať potenciálnych zákazníkov a komunikáciu presnejšie cieliť. Vďaka nástrojom automatizovaného marketingu existuje viac dôležitých informácií o konkrétnych kontaktoch, s ktorými je možné efektívnejšie a intenzívnejšie pracovať.