Vztahový marketing v životě značky - Jurášková, Olga
Rozdiely medzi transakčným a vzťahovým marketingom. Cieľ vzťahového marketingu - vytvorenie takého vzťahu zákazníka ku značke, kedy sa táto stáva pre neho love brandom.