Možné neobnovení blokové výjimky IBER. Jaký je aktuální vývoj? - Kunertová, Tereza
Nariadenie Komisie (EÚ) č. 267/2010 o uplatňovaní článku 101 ods. 3 Zmluvy o fungovaní Európskej únie na niektoré kategórie dohôd, rozhodnutí a zosúladených postupov v odvetví poisťovníctva. Nariadenie IBER končí dňa 31. marca 2017. Dopady v prípade neobnovenia výnimky IBER.