Zdravotní pojištění cizinců zachovejme v režimu zdravého rozumu - Kareš, Robert
Verejné zdravotné poistenie vo vzťahu k jeho príspevkom a úhradám je predmetom rôznych diskusií a analýz. Zdravotné poistenie cudzincov pri ich pobyte na území ČR. Analýza zdravotného poistenia cudzincov a novela zákona 326/99 Sb. o pobyte cudzincov.