Medzinárodná značka kvality EUR-ACE pre inžinierske študijné programy - Džubáková, Martina
Štát aj školy hľadajú prijateľné postupy, ako hodnotiť a preukázať kvalitu vzdelávania v prostredí rastúcej konkurencie a boja o obmedzené verejné zdroje. Jednou z možností sú systémy nezávislých medzinárodných akreditácií. Zväz slovenských vedeckotechnických spoločností prostredníctvom svojho Akreditačného centra v apríli 2016 zahájil akreditáciu prvých inžinierskych študijných programov poľa štandardov EUR-ACE Framework standards and guidelines.