Contribution to the research for adequate and sustainable pensions - the study of the Slovak Republic and the Czech Republic - Pastoráková, Erika, 1972-
Ekonomické vlastnosti dočasných penzijných systémov. Základné rozdelenie dôchodkových systémov krajín EÚ. Analýza demografických dát v SR a ČR.