Preventing crisis in the banking sector and the role of internal audit in corporate governance - Klimiková, Mária
Význam konceptu Corporate Governance a interného auditu pri predchádzaní krízam v bankovom a finančnom sektore. Prehľad procesu implementácie konceptu Corporate Governance vo finančných inštitúciách. Interný audit v modeli troch línií obrany.