Analysis of financial statements focusing on detection of Ponzi schemes using XBRL - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
XBRL (eXtensible Business Reporting Language) - efektívna elektronická komunikácia podnikov s regulátormi. Hľadanie Ponziho schém v HYIP (High- yield Investment Programs - vysoko výnosmi investičné programy).