Aktuální trendy v oblasti zemědělského pojištění - Hrubý, Marek
Poľnohospodárstvo patrí medzi hospodárske odvetvie, ktoré je závislé na klimatických zmenách. Preto je potrebné, aby poistný trh dokázal reagovať na zmeny dopytu pri poistení poľnohospodárskych rizík. Svetovým trendom sa stávajú špecializovaní poľnohospodárski poisťovatelia.