Brexit z pohledu britského bankovního sektoru - Zamrazilová, Eva
Realistické hodnotenie rizík a proces implementácie regulačných opatrení tak, aby britský finančný sektor zostal naďalej odolný. Obdobie zvýšenej neistoty, ktoré bude trvať pokiaľ sa ekonomickí aktéri neprispôsobia novej situácii a pokiaľ UK nenastaví nové vzťahy s EÚ 27 i s ostatným svetom.