<The> Effect of terms-of-trade on Czech business cycles: a theoretical and SVAR approach - Szomolányi, Karol, 1976-
Rozdiel teoretického a praktického vplyvu výmenných relácií na podnikateľský cyklus v ČR. Rozšírenie modelu MXN o neobchodovateľné tovary v ekonomike.