Models of quantitative analysis of the competitive environment in the Slovak banking sector - Fendeková, Eleonora, 1952-
Príspevok hodnotí konkurenčné prostredie a analyzuje koncentráciu bankového sektora na Slovensku. Ochrana konkurenčného prostredia štátom. Výsledky kvantitatívnej analýzy stavu a vývoja bankového sektora na Slovensku v rokoch 2010-2014.