Applicability of environmental management in organizations - Karkalíková, Marta
Environmentálne manažérske systémy a trvalo udržateľný rozvoj organizácií. Vytváranie imidžu organizácie, zlepšenie pracovných podmienok, vzrast konkurenčnej výhody, zlepšenie povedomia o organizácii.