Budgeting of State Foreign Visits: The Case of Ukrainian Heads of State Visits - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Analýza výdavkov štátneho rozpočtu na zahraničné návštevy. Porovnanie nákladov (Kučma, Porošenko), dôvody rastu výdavkov.