Use of software solutions for project management - Bolek, Vladimír, 1988-
Softvérová podpora projektového riadenia. Klasifikácia softvérových nástrojov pre projektový manažment. Miera využitia aplikačných softvérov v projektovom riadení v podnikoch v Slovenskej republike. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 220 podnikov pôsobiacich v SR. Úroveň zručností s vybranými softvérovými riešeniami.