Psychological, Environmental and Socio-economic Determinants of School Students Health Status - Wyka, Joanna
Psychologické determinanty, determinanty životného prostredia a socio-ekonomické determinanty zdravotného stavu školskej mládeže. Psychické zdravie školskej mládeže, výživa, prevencia chorôb.