Age Management as Contemporary Challenge to Human Resources Management in Slovak Companies - Blštáková, Jana, 1980-
Identifikácia činností v manažmente ľudských zdrojov v rôznych etapách života a analýza pripravenosti slovenských podnikov na túto výzvu.