Limity pre zásielkový tovar (pri e-shopoch) v rámci EÚ v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Zásielkový predaj a jeho úprava podľa zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. Predmet zásielkového predaja. Miesto dodania a princíp zdanenia tovaru v krajine pôvodu a z iného členského štátu do tuzemska. Príklady.