Služby, ktoré si vyžadujú registráciu pre DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Smernica Rady 2006/112/ES - spoločný systém dane z pridanej hodnoty EÚ, ktorá rieši registráciu za platiteľa pri dani z pridanej hodnoty. Vznik daňovej povinnosti. Aktuálne právne predpisy EÚ v oblasti DPH.