Úlohou SBS je v prvom rade prevencia - Debnár, Milan
Rozhovor s prezidentom stavovskej organizácie Slovenská komora súkromnej bezpečnosti o význame a činnosti komory, o právomoci SBS, o centralizovanej ochrane, o príčinách zániku bezpečnostných firiem, o úlohách komory do budúcnosti.