Ako opraviť diery v lodi - Dospiva, Jakub
Samit 27 členských štátov Európskej únie v Bratislave. Demonštrácia jednoty - 27 na jednej lodi. Kritika zo strany V. Orbána a M. Renziho. Nechuť k zásadným zmenám. Európska únia v kríze. Čo najviac trápi európskych občanov. V prístupe ku migrácii Únia rozdelená na západ a východ. Neformálny samit. Brexit v druhom rade.