Slovensko hľadá talenty - Garaj, Patrik
Výnimočnosť talentov. Medzinárodná konferencia o podpore a rozvoji talentu v Bratislave. Komplexný a rýchly svet a zaostávanie inštitúcií. Otvorené zásadné globálne výzvy. Priekopníci talentu. Škola pre mimoriadne nadané deti v Bratislave. Odliv talentov do zahraničia.