Registrácia slovenských podnikateľov pre DPH v prípade obchodovania v rámci EÚ v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Registrácia podnikateľa na daňovom úrade v súlade s platnou legislatívou. Miesto dodania služieb. Harmonizácia dane z pridanej hodnoty v rámci EÚ. Daňový zástupca.