Investments for the efficient use of raw materials - Vidová, Jarmila, 1967-
Charakteristika vzácnych prírodných zdrojov a ich rozdelenie z pohľadu vlastníctva. Agenda efektívnej Európy pri využívaní zdrojov. Obnova obytných budov a úspora energie v Slovenskej republike.