Kto seje vietor, žne búrku - Škvrnda, František
Teroristický útok 11. septembra 2001 v USA. Veľa nezodpovedaných otázok. Teroristické útoky v štátoch Blízkeho východu. Odpočúvanie a sledovanie. Globálna vojna. Dôsledok invázií. Upadajúca superveľmoc.