Návrat do práce po dlhodobej PN - Záležáková, Eliška
Obmedzenia, ktoré prináša dlhodobá práceneschopnosť zamestnanca. Potreba aklimatizácie zamestnanca. Aké má zamestnávateľ možnosti. Citlivé riešenie problému.