Príspevok na zamestnávanie mladých - Kovalčíková, Martina
Vláda SR sa rôznymi príspevkami snaží motivovať a pomôcť zamestnávateľom, ktorí sa rozhodnú zamestnať občana do 29 rokov. Ktorému zamestnávateľovi sa poskytuje príspevok, aká je mesačná výška príspevku.