Řízení znalostí je specifická profese - Červený, Karel
Znalosti ako jeden zo strategických zdrojov organizácie. Explicitné a tacitné (implicitné) znalosti. Tacitné znalosti dôležité pre výkon organizácie. Profesia chief knowledge officer - charakteristika a úloha v organizácii. Učiaca sa organizácia. Poučenie z chýb.