Šéf v Londýně, vývojáři v Moskvě a obchodníci v Praze - jak uřídit tým? - Linhartová Palánová, Andrea
Zdieľanie informácií na diaľku a on-line. Na čo dávať pozor pri riadení virtuálnych tímov. Manažérsky manuál a odovzdávanie know-how. Virtuálne znalostné centrá. Ako udržať motiváciu ľudí na diaľku. Flexibilné pracovisko.