Průmysl 4.0: fenomén zatím neznámý - Kotora, Bohumír
Súčasný trend digitalizácie a s ňou súvisiaca automatizácia výroby. Štvrtá priemyselná revolúcia - priemysel 4.0. Ponuka nových služieb. Priemysel 4.0 a kybernetická bezpečnosť. Dopyt po technicky vzdelanej pracovnej sile. Nemecký vzor. Adaptácia Českej republiky na priemysel 4.0.