Zmeny v antidiskriminačných a pracovnoprávnych sporoch v dôsledku nového Civilného sporového poriadku - Mičudová, Tatiana
NR SR schválila dňa 21.5. 2015 nový Civilný sporový poriadok, ktorý v Zbierke zákonov SR vyšiel ako zákon č. 160/2015 Z.z.