Využitie myšlienkových máp pri práci - Jarošová, Jana
Techniku myšlienkového mapovania dnes veľa ľudí používa na podporu a rozvoj kreativity, myslenia, pamäte, plánovania a mnohých ďalších zručností. Zásady tvorby myšlienkových máp. Myšlienkové mapovanie na poradách. Myšlienkové mapy majú široké využitie v pracovnom i v súkromnom živote.