Krízový manažér je ten, čo musí rezať a nedbať na výkriky - Filin, Juraj
Rozhovor s Petrom Karáskom, špecialistom na reštrukturalizácie a krízové riadenie firiem o tom, ako sa zachraňujú firmy postihnuté (najmä) zlým riadením.