2016: nové pravidlá pre e-shopy - Bystrická, Katarína
Rozvoj a rast počtu internetových obchodov – e-shopov, podnecuje legislatívu k novelám, prinášajúcim zmeny a úpravy práv a povinností ich prevádzkovateľov. Zmeny v povinnostiach voči zákazníkom aj úradom.