Industry 4.0 je viac ako iba ďalšia automatizácia - Mikulášik, Jozef
Prechod výrobnej firmy a ciele zavádzania Industry 4.0 môžu byť v každej firme iné – komplexné i parciálne. Konkurencieschopnosť a rast atraktivity na trhu. Objednávky a zvýšenie plynulosti výroby. Efektívne využitie pracovnej sily.