Analýza udržateľnosti fiškálnej politiky vybraných krajín na základe dynamického modelovania - Litva, Dušan
Udržateľnosť fiškálnej politiky. Fiškálna politika v dynamických modeloch. Dohoda o stabilite a raste. Praktické príklady