Knowledge and Use of the Balanced Scorecard Concept in Slovakia Related to Company Proprietorship - Gallo, Peter, ml
Vzťah medzi vedomosťami o BSC (Balanced Scorecard) a pôvodom vlastníctva spoločnosti na Slovensku.