Obchodný zákonník s komentárom - Zachar, Juraj
Zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 125/2016 Z.z. Zákon upravuje postavenie podnikateľov, obchodné záväzkové vzťahy, ako aj niektoré iné vzťahy súvisiace s podnikaním.